Kontakt
HIN d.o.o.
T. G. Masaryka 5,
43000 Bjelovar,
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Tel. 043 / 244 738,
Mob. 091 / 506 50 25

Radno vrijeme:
pon.-pet - 8-16h;
sub. 9-12h

Korisne informacije

Prijavite se na našu e-listu

Statistika
Trenutno posjetitelja: 2
PROVJERITE NAŠE CIJENE I PONUDU! TEL. 043/244-738, MOB. 091/506 5025

POSKUPLJENJE AUTOŠKOLE?!

Hoće li novi Program sigurnosti cestovnog prometa za naredno desetljeće donijeti novo poskupljenje obuke vozača uvođenjem škole sigurne vožnje kao drugog dijela vozačkog ispita?...

Što nas sve čeka u narednom desetljeću, izmjene koje dolaze već sutra, ...
Proteklih dana Vlada RH usvojila je Novi Program sigurnosti cestovnog prometa koji ima cilj smanjenja broja poginulih osoba sa uvođenjem još rigoroznijih kazni za prekršitelje. Prekršitelj može biti
vozač, pješak,biciklist. Zato će se poraditi na dodatnoj edukaciji polaznika autoškola uvođenjem tj. oživotvorenjem Škola sigurne vožnje kao drugog dijela vozačkog ispita. To će sigurno dovesti ne samo do poskupljenja osnovne obuke vozača, već i kao dodatni izdatak za produženo školovanje za vozača.
Što se tiče rigoroznijih kazni za prekršitelje prometnih propisa biti će veće u novčanom smislu kao što su: za pješake- svako pretrčavanje mimo zebre stajat će 300kn; za motoriste-vožnja bez kacige 1000 kn; nevezanje sigurnosnim pojasom bez obzira gdje sjedili u automobilu 500 kn; biciklisti do 16 godina ako voze bez zaštitne kacige 300kn;
Povećati će se kontrola tehničke ispravnosti vozila gdje neće biti tolerancije za tehnički neispravna vozila.
Raditi će se na boljoj signalizaciji na cestama, a sanaciju najkritičnijih crnih točaka financirat će država.
U slučaju prometne nesreće sa ozlijeđenima dolazak hitne medicinske pomoći bit će omogućen helikopterima da bi se do bolnice stiglo u što kraćem vremenu.

Evo to je kratki prikaz Programa sigurnosti cestovnog prometa. Poštujte prometne propise i sudionike prometa za sretniji život svih nas.

U autoškoli HIN možete naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, osposobiti se za upravljanje vozilom, provjeriti svoje znanje rješavanjem testova putem računala.
Dvadesetogodišnjim radom prošli smo razne promjene Zakona, izmjene Pravilnika, Novih Programa i uvijek smo sve prilagodili vama dragi polaznici. Stekli smo iskustvo i povjerenje naših kandidata i dalje smo spremni na sve nadolazeće promjene. Pridružite se našem timu djelatnika i mnogobrojnih kandidata koji su sada već osposobljeni za vozače.
Želimo da uđete u naš tim i tako postanete vozač in- Vaša autoškola HIN
smile


<< Prethodni članak:
BESPLATNA EDUKATIVNA BROŠURA
>>Sljedeći članak:
SMIJEH JE LIJEK, PROČITAJTE I ZABAVITE SE…