Kontakt
HIN d.o.o.
T. G. Masaryka 5,
43000 Bjelovar,
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Tel. 043 / 244 738,
Mob. 091 / 506 50 25

Radno vrijeme:
pon.-pet - 8-16h;
sub. 9-12h

Korisne informacije

Prijavite se na našu e-listu

Statistika
Trenutno posjetitelja: 2
PROVJERITE NAŠE CIJENE I PONUDU! TEL. 043/244-738, MOB. 091/506 5025

Dragi naši polaznici i svi koji ćete to postati!

...evo školska godina se zahuktala, a izgleda kao da je jučer počela i evo nas već pred polugodištem.Ne znate kako iskoristiti zimske praznike?

Prilika Vam je da se upišete u autoškolu i bez napetosti odslušate tečaj iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila. Da biste se što kvalitetnije pripremili za polaganje ispita iz prometnih propisa, omogućili smo vam testove za vježbu na računalima. Kod izbora autoškole izaberite uvjete koje upravo Vi želite, a mi Vam ih omogućujemo jer se prilagođavamo Vašim mogućnostima od upita do završnog ispita. Da biste bili pravovremeno obaviješteni o novim izmjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama donosimo najzanimljivije prijedloge izmjena članaka:
1. MLADI U AUTE DO 109 KS, vlasnici vozačke dozvole ispod 24 godine moći će upravljati vozilom do 80 kW tj. 109KS u odnosu na dosadašnjih 75kW-102KS
2, NA ČETVEROCIKL SA B KATEGORIJOM za upravljanje četverociklom dosad je trebalo imati A kategoriju, a od sada će biti dostatna B kategorija. Mopedima i skuterima do 50 ccm ukida se ograničenje brzine 50km/h
3.ALKOHOL U KRVI zabranjen za mlade vozače, profesionalne vozače i vozačima B kategorije kojima je to osnovno zanimanje.
4. LIJEKOVI POSTAJU DROGA vožnja pod utjecajem lijekova dosad nije imala propisanu izričitu sankciju, već je bila samo propisana ovlast policije da osobe upućuje na liječnički pregled na kojem će se točno utvrditi prisutnost zabranjenih lijekova.Sada će lijekovi biti svrstani u opojne droge, što oni u biti jesu, a tako će se i sankcionirati.
5.ZALEĐENA STAKLA ako se vozilom uključite u promet, a da prije toga niste očistili snijeg ili led predviđena je kazna od 700 kuna.
6.POŽURIVANJE VOZAČA SVIJETLIMA ako ispred sebe požurujete vozila dugim svijetlima slijedi kazna 2000 kn
7.NAJSTROŽA KAZNA ZA SUPROTAN SMJER opasnim, a često i pogibeljnim vožnjama u suprotnom smjeru po autocesti, ali i svim drugim vrstama prometnica kazna 5000-15,000 kn ili60 dana zatvora. Za nepropuštanje vozila s prednošću prolaska,pretjecanje s desne strane, pretjecanje u tunelu, mostu, ispred prijevoja ili u nepreglednom zavoju, ispred obilježenog pješačkog prijelaza kazna je 3000 kn

Budite savjesni i odgovorni vozači ponajprije radi sebe, a onda i radi drugih sudionika u prometu.

Što će biti sa cijenama usluga autoškole? Čekamo odluku. Požurite i upišite se već danas.
Budite u prednosti.
AUTOŠKOLA HIN.


<< Prethodni članak:
SMIJEH JE LIJEK, PROČITAJTE I ZABAVITE SE…
>>Sljedeći članak:
PRAZNICI NAM STIŽU…